X

Μυστήριο με έφηβη που ζει στην Ιταλία – Είναι η Μαντλίν; (φωτό & βίντεο)

Πρόκειται για μια ξανθιά κοπέλα, εξαιρετικά ευγενική που μιλά μόνο αγγλικά και δεν ζητιανεύει.

Ant1news

Πέπλο μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα ενός νεαρού κοριτσιού που ζει στους δρόμους της Ρώμης.

Η ξανθιά κοπέλα, που ηλικιακά φαίνεται να είναι στην εφηβεία, έχει συγκεντρώσει πάνω της την προσοχή των Ιταλών εξαιτίας της ευγένειας της, όπως αναφέρει η Daily Mail. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μαρτυρίες, η νεαρή κοπέλα δεν ζητιανεύει, αρνείται να πάρει λεφτά που της προσφέρουν οι περαστικοί, μιλά μόνο αγγλικά και ορισμένοι ισχυρίζονται ότι απαντά στο όνομα "Μαρία".

Πολλοί βλέποντας την εικόνα της και με βάση αυτά τα στοιχεία υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι η μικρή Μαντλίν που το 2007 σε ηλικία 3 ετών εξαφανίστηκε όταν έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία.

Η Μαντλίν το 2007

 

Η ιταλική αστυνομία κάνει προσπάθειες να εξακριβώσει την ταυτότητα της, ωστόσο η κοπέλα κυκλοφορεί χωρίς ταυτότητα ή κάποιο επίσημο έγγραφο.

Η ιστορία της έγινε γνωστή όταν παρουσιάστηκε στην ιταλική εκπομπή «Chi l’ha Visto » και συγκέντρωσε τόση προσοχή που ήδη στο ιντερνετ έχει ξεκινήσει καμπάνια για να εντοπίσουν την οικογένεια της ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της μέχρι τα Χριστούγεννα.

Η νεαρή άστεγη που ζει στην Ιταλία

 

Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Μαρία μοιάζει με αρκετά κορίτσια που έχουν εξαφανιστεί, όπως η Amanda Adlai που απήχθη στο Μίσιγκαν το 2008, η Maria-Brigitte Henselmann που εξαφανίστηκε στη Γερμανία το 2008 καθώς και με την Μαντλίν.