X

Της “κατέστρεψε” το πρόσωπο για να μην την κοιτάζουν άλλοι άντρες (φωτο)

Η παρανοϊκή αντίδραση του συντρόφου της, όταν του ζήτησε να χωρίσουν. Προσοχή οι εικόνες σοκάρουν!

Ant1news

 

Όταν η 25χρονη Melody Moon από το Σόμερσετ, στη Νοτιοδυτική Αγγλία, αποφάσισε να ζητήσει από τον σύντροφο της να χωρίσουν, σίγουρα δεν περίμενε την απίστευτη αντίδραση του.

Ο 27χρονος σύντροφος της Jamie Mitchell, της επιτέθηκε και την δάγκωσε 21 φορές στο πρόσωπο, με στόχο να την παραμορφώσει, έτσι ώστε να μην τη θέλει άλλος άντρας!

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κοπέλα, μη αντέχοντας πλέον τη ζήλια του και τη βίαιη συμπεριφορά του, αποφάσισε να του ζητήσει να διακόψουν τη σχέση τους.

O 27χρονος άντρας, μη μπορώντας να το ξεπεράσει και κυριευμένος από τη ζήλια του κατάφερε να πείσει την πρώην σύντροφο του να την επισκεφτεί στο σπίτι της για να μιλήσουνε από κοντά σε μια προσπάθεια του να την πείσει να τα ξαναβρούν.

Ξαφνικά και σύμφωνα με τις μαρτυρίες της Melody, ο πρώην σύντροφός της, της επιτέθηκε και άρχισε να τη σφίγγει στο λαιμό. «Θα πεθάνεις της είπε» και άρχισε να την περιφέρει από τα μαλλιά σ’ όλο το σπίτι και να την απειλεί πως θα τη δαγκώσει σ’ όλο το πρόσωπο έτσι ώστε να μην είναι ποθητή ποτέ από κανένα άλλο άντρα.