X

Ασυνείδητος έσπρωξε γυναίκα στις σκάλες του μετρό (Βίντεο)

Αμοιβή 2.000 ευρώ πρόσφερε πρώην σωματοφύλακας της Lady Gaga και της Σαρλίζ Θερόν σε όποιον δώσει πληροφορίες για τη σύλληψή του.

Ant1news

Σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες από την βίαιη επίθεση που δέχθηκε μία γυναίκα σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο. Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική αστυνομία, σε μία προσπάθεια να φθάσει στα ίχνη του δράστη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο ο δράστης κλωτσάει στην πλάτη μία γυναίκα την ώρα που κατεβαίνει τις σκάλες και εκείνη σωριάζεται τραυματισμένη στο πάτωμα.

Ο ίδιος απομακρύνεται, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, συνοδευόμενος από τους φίλους του.

Το επεισόδιο συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά το βίντεο είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός υπόπτου, ο οποίος ανακρίνεται.

Τις έρευνες της Αστυνομίας έχει συνδράμει ο Μίκαελ Κερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σωματοφύλακας της τραγουδίστριας Lady Gaga και της ηθοποιού Σαρλίζ Θερόν. Ο Κερ πρόσφερε αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.