X

Εξαφάνιση θρίλερ τετραμελούς οικογένειας

Οι γονείς και τα δύο παιδιά από την Νάντη της Γαλλίας έχουν να δώσουν σημεία ζωής δύο εβδομάδες. Σοκάρουν και προβληματίζουν τα ευρήματα στο σπίτι τους.

Ant1news

Δύο εβδομάδες έχουν να εμφανιστούν και τα τέσσερα μέλη οικογένειας στην πόλη Νάντη στη Γαλλία. Η Αστυνομία έχει ανοίξει φάκελο έρευνας για ανθρωποκτονία, καθώς ίχνη αίματος τριών εκ των μελών της οικογένειας εντοπίστηκαν στο σπίτι της.

Από τις 16 Φεβρουαρίου δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα στα κινητά ούτε στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ενώ το παντελόνι της κόρης της εντοπίστηκε σε απόσταση 300 μέτρων από το σπίτι.

Η τετραμελής οικογένεια αποτελείται από τους γονείς, Πασκάλ και Μπριζίτ, ηλικίας γύρω στα 50, από τον 21χρονος γιο τους Σεμπαστιέν και την 18χρονη κόρη τους Σαρλότ.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρέθηκε DNA των γονιών και του γιου, αλλά όχι της κόρης.

Ίχνη αίματος βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του γιου, στο ρολόι της κόρης και κάτω από τις σκάλες, ενώ σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, φαίνεται πως κάποιος προσπάθησε να τα εξαφανίσει.

 

Τα κρεβάτια ήταν χωρίς σεντόνια, ενώ κάποια σεντόνια ήταν απλωμένα σε εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Επιπλέον, βρεγμένα ρούχα βρίσκονταν μέσα στο πλυντήριο, ενώ δεν υπήρχε φαγητό στο ψυγείο.

«Είναι σαν να έχει παγώσει ο χρόνος μέσα στο σπίτι», περιέγραψε ο εισαγγελέας.

 

Τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας είναι παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι της, ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί το αυτοκίνητο του γιου.

Την Τετάρτη βρέθηκε η κάρτα υγείας και το παντελόνι της κόρης, όμως οι Αρχές δεν έχουν δώσει στοιχεία σχετικά με τα ευρήματα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες των γαλλικών Μέσων, ο πατέρας υπέφερε από κατάθλιψη στο παρελθόν, ενώ ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 21χρονος εκτελούσε κοινωνική εργασία, καθώς είχε καταδικαστεί το 2013 λόγω θανάσιμων απειλών που είχε αναρτήσει στο προσωπικό του blog.

Η εφημερίδα Le Parisien αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι, ο νεαρός είχε πρόσφατα κάνει ανάρτηση, στα πλαίσια video game, στην οποία ανέφερε:

«Τι μισώ περισσότερο; Τον αντικατοπτρισμό μου. Τι με θλίβει; Η ζωή».

 

Παράλληλα είχε γράψει στο Twitter:

«Αν θέλετε να ξέρετε τι γίνεται στα αλήθεια μέσα στο κεφάλι μου σκεφτείτε έναν τρελό χωρίς ηθική».

Πλέον οι έρευνες αφορούν σε φόνο και απαγωγή.

 

Τα τοπικά Μέσα συγκρίνουν την υπόθεση με τη δολοφονία πέντε μελών της ίδιας οικογένειας, η οποία είχε γίνει επίσης στην ίδια περιοχή της Νάντης το 2011. Για εκείνη την περίπτωση καταζητείται μέχρι και σήμερα ο πατέρας της οικογένειας ως βασικός ύποπτος.