X

Λονδίνο: Αμερικανός τουρίστας που γιόρταζε την επέτειο γάμο του ένας από τα θύματα

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Ο Αμερικανός τουρίστας βρισκόταν στο Λονδίνο με την σύζυγό του για την 25η επέτειο γάμο τους.

Ant1news

 

Ένας Αμερικανός τουρίστας που βρισκόταν στο Λονδίνο με την γυναίκα του για να γιορτάσει την 25η επέτειο του γάμου τους είναι το ένα από τα τρία θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.

Ο Κέρτ Κόχραν και η σύζυγός του, Μελίσα, η οποία υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς, διένυαν την τελευταία ημέρα του ταξιδιού τους.

«Η οικογένειά μας είναι πληγωμένη από τον θάνατό του» δήλωσε ο αδερφός της  γυναίκας του και τόνισε πως ήταν πολύ καλός άνθρωπος και στοργικός σύζυγος.

«Οι καρδιές μας πονούν για την ίδια και τα παιδιά τους» πρόσθεσε ακόμη.

 

Μία γυναίκα 40 περίπου ετών περιλαμβάνεται ακόμη στους νεκρούς της επίθεσης στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον διοικητή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Σκότλαντ Γιαρντ Μάρκ Ρόουλι.

Σκοτώθηκε στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, όπου ο δράστης της επίθεσης έριξε το αυτοκίνητό του επάνω στο πλήθος. Από ισπανική διπλωματική πηγή έγινε γνωστό ότι «πρόκειται για μία γυναίκα βρετανικής υπηκοότητας, η μητέρα της οποίας είναι Ισπανή». «Δεν έχει την ισπανική υπηκοότητα, αλλά ο γενικός πρόξενος ήλθε σε επαφή με τα μέλη της οικογενείας της στην Ισπανία για να τους προσφέρει τη βοήθεια του προξενείου. Η οικογένειά της βρίσκεται στη Γκαλίθια, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σύμφωνα με την τοπική ισπανική εφημερίδα Voz de Galizia, πρόκειται για την Αΐσα Φρέιντ, 43 ετών, εκπαιδευτικό που ζούσε στο Λονδίνο με τα δύο της παιδιά 7 και 9 ετών, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο τρίτος νεκρός, είναι ο αστυνομικός Κιθ Πάλμερ, 48 ετών. Βρισκόταν μπροστά σε μία από τις πύλες του Κοινοβουλίου τη στιγμή που ο δράστης της επίθεσης, που είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στη μεταλλική περίφραξη του κτιρίου, προσπάθησε να εισέλθει. Ο άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, τον χτύπησε επανειλημμένως, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Ο βουλευτής Τομπάιας Ελγουντ προσπάθησε να τον επαναφέρει, ματαίως.

«Προσπάθησα να σταματήσω την αιμορραγία και του έκανα τεχνητή αναπνοή περιμένοντας τους γιατρούς, αλλά νομίζω ότι είχε ήδη χάσει πολύ αίμα», δήλωσε ο βουλευτής που έχει φωτογραφηθεί στην αγωνιώδη προσπάθειά του με ματωμένο πρόσωπο και ρούχα.