X

Η στιγμή που ο δράστης του Λονδίνου πέφτει νεκρός (φωτο)

Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του δράστη. Νέες φωτογραφίες με τον μακελάρη να κείτεται στο έδαφος έπειτα από σφαίρα που δέχεται στο στήθος από αστυνομικούς.

Ant1news

Οι πρώτες φωτογραφίες από την στιγμή που ο δράστης του Λονδίνου πέφτει νεκρός στο έδαφος από τα πυρά αστυνομικών κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Ο 52χρονος Χαλίντ Μασούν αιματοκύλισε το Λονδίνο στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους. Λίγο νωρίτερα, έχει επιτεθεί και μαχαιρώσει θανάσιμα τον 48χρονο αστυνομικό Κιθ Πάλμερ.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα παρουσιάζεται ο δράστης πεσμένος στο έδαφος με τους αστυνομικούς να βρίσκονται από πάνω του και με προτεταμένα τα όπλα να τον σημαδεύουν.

Ο 52χρονος Χαλίντ Μασούν, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είναι ντυμένος στα μαύρα και δεν φορά παπούτσια. Σε άλλη φωτογραφία, φαίνεται πως οι αστυνομικοί του έχουν κατεβάσει το παντελόνι προφανώς για να διαπιστώσουν αν ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά.

 

 

Ακόμη, στις φωτογραφίες φαίνεται να κείτεται στο έδαφος ο ο ήρωας αστυνομικών Κιθ Πάλμερ, ο άνθρωπος που με αυτοθυσία επιχείρησε να εμποδίσει τον ένοπλο να μπει στη Βουλή, την ώρα που εκεί βρίσκονταν βουλευτές και η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι.

 

Παράλληλα στην δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του δράστη του Λονδίνου από τις βρατανικές αρχές.