X

Πέθανε η γυναίκα που έπεσε στον Τάμεση κατά την επίθεση στο Λονδίνο

Σπαρακτικό το μήνυμα της οικογένειας και του φίλου της κοπέλας που άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Λονδίνου, λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση.

Ant1news

Η κοπέλα που είχε πέσει από τη γέφυρα του Γουεστμίνστερ κατά την επίθεση στο Λονδίνο, κατάληξε σήμερα, μετά από μέρες μάχης για τη ζωή της.

Η 31χρονη κοπέλα από τη Ρουμανία άφησε την τελευταία πνοή της στο νοσοκομείο Μετροπολιταν, όπως ανακοινώθηκε επισήμως.

Η άτυχη γυναίκα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και ήταν υπό τεχνική υποστήριξη, η οποία έπαψε από χθες, Πέμπτη 6 Απριλίου, ανακοίνωσε το νοσοκομείο.

Η Άντρεα ήταν στο Λονδίνο με τον φίλο της, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο λίγες μέρες μετά την επίθεση.

Εκείνη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του δράστη της επίθεσης κι έπεσε στον Τάμεση, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, τις οποίες ποτέ δεν επανάκτησε.

Η μηχανική υποστήριξη διεκόπη σήμερα.

 

Σε κοινή ανακοίνωση της οικογένειας και του συντρόφου της, ο οποίος επρόκειτο να της κάνει πρόταση γάμου, αναφέρεται:

«Μετά από άνω των δύο εβδομάδων μάχη για τη ζωή της η αγαπημένη και αναντικατάστατη Άντρεα, υπέροχη κόρη, αδελφή, σύντροφος και αφοσιωμένη φίλη και η μοναδικά γενναιόδωρη – όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε -  αγαπημένη μας έφυγε με σκληρό και βίαιο τρόπο από τις ζωές μας με τον πιο άκαρδο τρόπο.

Θα την θυμόμαστε πάντα ως την αχτίδα φωτός και η λάμψη της θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

Δυστυχώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την ανάρρωσή της δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτήν, οπότε και θα τα κάνουμε δωρεά σε κάποια οργάνωση.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο και το κενό που υπάρχει στις καρδιές μας.

Η οικογένειά μας μαζί είναι υπόχρεη και ευγνωμονεί για τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού. Η ευγένειά τους είναι ασύγκριτη», καταλήγει η ανακοίνωση, που ευχαριστεί ακόμα και τη βρετανική κυβέρνηση.

Από την επίθεση στο Λονδίνο έχασαν τις ζωές του τέσσερις άνθρωποι, καθώς και ο δράστης της.

Οι τραυματίες έφτασαν τους 50.