X

Νεκρός από ηλεκτροπληξία άνδρας που σκαρφάλωσε στην οροφή βαγονιού

Κρύφτηκε στην οροφή της υπερταχείας Eurostar που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με προορισμό το Λονδίνο.

Ant1news

Ένας άνδρας, που φέρεται να ήταν μετανάστης, σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία σε σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού, καθώς σκαρφάλωσε στην οροφή βαγονιού της υπερταχείας Eurostar, που αναμενόταν να αναχωρήσει με προορισμό το Λονδίνο.

Ο άτυχος άνδρας ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια, γεγονός που προκάλεσε τον θάνατό του, ανέφερε πηγή της γαλλικής αστυνομίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, τα εγκαύματα που υπέστη ο άνδρας καθιστούν πολύ δύσκολη την αναγνώρισή του.

Εξαιτίας του περιστατικού, που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης, διακόπηκε η ηλεκτροδότηση και προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στον πολυσύχναστο σταθμό του Παρισιού “Gare du Nord”, όπως είπε εκπρόσωπος της υπηρεσίας γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF.

Εκπρόσωπος της Eurostar ανέφερε πως κάποια δρομολόγια καθυστέρησαν για λίγο να αναχωρήσουν νωρίς το πρωί της Τρίτης, αλλά η κυκλοφορία γρήγορα αποκαταστάθηκε.

Σε ένα παρόμοιο περιστατικό τον Ιούλιο του 2015, ένας άνδρας, που επίσης φέρεται ότι ήταν μετανάστης, τραυματίστηκε σοβαρά από ηλεκτροπληξία όταν άγγιξε καλώδια καθώς αποπειράθηκε να πηδήξει και να επιβιβαστεί σε υπερταχεία της Eurostar που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το Παρίσι για το Λονδίνο.

Μετανάστες επιχειρούν τακτικά να επιβιβαστούν σε φορτηγά και τρένα που ταξιδεύουν για τη Βρετανία ή να εισέλθουν στην Σήραγγα της Μάγχης.