X

Απίστευτο! Βρέθηκε από τη φρίκη του Λονδίνου στο σοκ της Notre Dame!

Τυχερός μέσα στη... διπλή του ατυχία φάνηκε ένας Καναδός τουρίστας που βίωσε τον τρόμο των επιθέσεων τη μία εβδομάδα στο Λονδίνο και την επόμενη στο Παρίσι!

Ant1news

Άγιο φαίνεται ότι έχει ένας 43χρονος Καναδός τουρίστας, ο οποίος παρά το ότι βρέθηκε στην "καρδιά" των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Λονδίνο, βγήκε σώος και αβλαβής και από την Παναγία των Παρισίων, όπου ταμπουρώθηκε με την οικογένειά του μετά την επίθεση ενόπλου σε αστυνομικούς, έξω από το ναό.

Πρόκειται για τον Μάθιου Σέρι Χολμς, ο οποίος μετέδιδε ζωντανά τα όσα εξελίσσονταν μέσα στη Notre Dame, την ώρα που οι αστυνομικοί προσπαθούσαν έξω από αυτήν να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος επιτέθηκε με σφυρί σε αστυνομικό.

Ο ίδιος σχολίασε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι μία εβδομάδα πριν βρισκόταν στον Λονδίνο, όταν σημειώθηκε η επίθεση από την οποία επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και οι τρεις δράστες.

«Όπως καταλαβαίνετε, η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε κάπως σοκαρισμένοι. Ήμασταν και στο Λονδίνο όταν συνέβησαν οι επιθέσεις» έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάθιου!