X

Όταν η Κέιτ κατσάδιασε την Πριγκίπισσα Σάρλοτ (βίντεο)

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχασε την ψυχραιμία της μπροστά στα καμώματα της δίχρονης κόρης της. Ο Τζορτζ, από την άλλη εξερεύνησε για τα καλά ό,τι του προσφέρθηκε.

Ant1news

Στην Πολωνία και τη Γερμανία ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα η πριγκιπική οικογένεια της Βρετανίας, με τα δύο μικρά πριγκιπόπουλα να κλέβουν και πάλι την παράσταση.

Προτού επιβιβαστούν στο αεροσκάφος τους, για την επιστροφή τους στο Λονδίνο, τα δύο μικρά είχαν την ευκαιρία να μπουν μέσα σε ένα ελικόπτερο και να το εξερευνήσουν.

Ο Τζορτζ, που κλείνει τα τέσσερα αυτές τις μέρες, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και μπήκε μέσα στο ελικόπτερο, γύρισε και… ενοχλήθηκε λίγο από το δυνατό ήχο.

Κι ενώ ο μικρός είχε εκστασιαστεί, η δίχρονη αδελφή του, πριγκίπισσα Σαρλότ, δεν βρισκόταν στην ίδια κατάσταση, μάλλον περισσότερο στην αντίθετη.

Χαιρέτισε με το ζόρι το προσωπικό των ελικοπτέρων, μπήκε στο δεύτερο με ακόμα μεγαλύτερο ζόρι κι όταν τελείωσε την εξερεύνησή της, άρχισαν τα… δύσκολα.

 

 

Πήρε τα σχέδια που τους έδωσαν οι πιλότοι, άρχισε να χτυπιέται, γκρινιάζοντας και… στρώθηκε κάτω. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ τη μάλωσε, της κούνησε το δάχτυλο, αλλά καλά δεν την έκανε.

 

 

Τελικά η Κέιτ την πήρε αγκαλιά για να πάνε προς το Airbus τους.