X

Ουίλιαμ και Χάρι μιλούν για το… τελευταίο τηλεφώνημα με τη Νταϊάνα

Οι γιοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας μιλούν για τη μητέρα τους, πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και αποκαλύπτουν το "λάθος" που τους στοιχειώνει ακόμα!

Ant1news

Συγκλονίζουν οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μιλώντας, για πρώτη φορά, για το μοιραίο βράδυ του θανάτου της μητέρας τους, Νταϊάνα.

Στις 30 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από τον άδικο χαμό της και τα δυο της αγόρια αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους στο ITV το «λάθος» που βαραίνει ακόμα και σήμερα τη συνείδησή τους.

Όπως τονίζουν, η Νταϊάνα τους είχε τηλεφωνήσει λίγες ώρες πριν ανασυρθεί νεκρή από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου της στο Παρίσι. Όμως οι δυο τους βιάστηκαν να κλείσουν το τηλέφωνο καθώς έπαιζαν με τα ξαδέλφια τους…

«Δεν πρόκειται να το ξεπεράσουμε ποτέ» τόνισαν οι δύο πρίγκιπες, ενώ ο Χάρι δήλωσε ότι θα πρέπει να συμβιβαστεί με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής του!

«Αν ήξερα ότι ήταν η τελευταία φορά που μιλούσα με τη μητέρα μου, τα πράγματα που θα της έλεγα... Κοιτάζοντας πίσω είναι απίστευτα σκληρό. Πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν γνώριζα ότι ήταν η τελευταία φορά που μιλούσα με τη μαμά μου… Πόσο διαφορετική θα ήταν η συνομιλία, αν είχα και την παραμικρή υποψία ότι θα έχανε εκείνη τη μέρα τη ζωή της» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρι.

Ο Ουίλιαμ από πλευράς του δηλώνει, στην πιο αποκαλυπτική βασιλική συνέντευξη από το 1995, ότι σκέφτεται τη μητέρα του κάθε μέρα και αποκαλύπτει ότι αισθάνθηκε την παρουσία της στο γάμο του. «Μπορώ ακόμα να νιώσω τις αγκαλιές της» είπε εμφανώς συγκινημένος.

Και οι δύο συμφωνούν ότι η Νταϊάνα ήταν μια αφοσιωμένη μητέρα, μια παθιασμένη γυναίκα που είχε την ικανότητα να αλλάξει τη νοοτροπία εκατομμυρίων ανθρώπων. «Ήταν κι εκείνη ένα παιδί…» δήλωσε ο Χάρι, τονίζοντας ότι ήταν πραγματικά ευτυχισμένη όταν βρισκόταν κοντά στα παιδιά της!