X

Γουίλιαμ: έτσι “συστήνω” την γιαγιά - Νταϊάνα στα παιδιά μου (βίντεο)

Ο Πρίγκιπας του Ηνωμένου Βασιλείου περιγράφει πώς γνωρίζει στον Τζορτζ και την Σαρλότ τη γιαγιά που δεν γνώρισαν ποτέ.

Ant1news

Με το να τους μιλά συνέχεια για τη γιαγιά τους προσπαθεί ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ να «γνωρίσει» στα παιδιά του την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Όπως είπε στο πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ, στο οποίο ο ίδιος και ο Πρίγκιπας Χάρι μιλούν για τη μητέρα τους, με αφορμή τα είκοσι χρόνια από το θάνατό της, μιλά στον Πρίγκιπα Τζορτζ και την Πριγκίπισσα Σαρλότ για τη «γιαγιά Νταϊάνα», όταν τους βάζει για ύπνο.

«Δυστυχώς», όπως σημείωσε, η Κέιτ δεν την είχε γνωρίσει κι έτσι δεν μπορεί να συμβάλει σε αυτή την προσπάθειά του.

Ωστόσο, φροντίζει να τους εξηγεί ότι έχουν δύο γιαγιάδες.

 

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε και σε αυτό τον κυριότερο ρόλο έχουν οι δύο γιοι της Νταϊάνα και Πρίγκιπες της Βρετανίας. Μεγάλο κομμάτι του είναι αφιερωμένο στο ανθρωπιστικό έργο της Νταϊάνα, ενώ σε γενικές γραμμές επικεντρώνεται στην προσωπικότητά της μέσα από τα μάτια των παιδιών της.

«Δεν θα το ξανακάνουμε αυτό. Δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ δημοσίως ή ανοιχτά για εκείνη, γιατί ελπίζουμε ότι αυτή η ταινία θα προβάλει την άλλη της πλευρά, αυτήν της οικογένειας και των στενών φίλων, που προφανώς δεν έχει ακουστεί ποτέ ξανά, από εκείνους που την ήξεραν και ήθελαν το καλό της και από εκείνους που θέλουν να προστατέψουν τη μνήμη της και να θυμίσουν στον κόσμο τι άνθρωπος ήταν», δηλώνει ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ.