X

Αυτή είναι η καλλονή που απήχθη για να πουληθεί στο διαδίκτυο (βίντεο)

Σοκ στη διεθνή γνώμη έχει προκαλέσει η απαγωγή ενός σέξι μοντέλου, με σκοπό την πώλησή του στο διαδίκτυο.

Ant1news

Το σέξι μοντέλο της «Σελίδας 3» της εφημερίδας The Sun ήταν η 20χρονη Κλόι Έιλινγκ, που απήχθη από έναν βρετανοπολωνό στην Ιταλία, με σκοπό να τη βγάλει σε δημοπρασία στο «σκοτεινό διαδίκτυο».

Η νεαρή, που εργάζεται ως μοντέλο, δήλωσε λίγο μετά την απελευθέρωσή της ότι, έφτασε στο Μιλάνο, από το Λονδίνο, για μία φωτογράφιση που της είχε κανονίσει ο ατζέντης της, για τις 10 Ιουλίου, όταν ο Χέρμπα Λούκας Πάουελ την απήγαγε, υποδυόμενος τον φωτογράφο..

Όπως έχει γίνει γνωστό και από τις Αρχές, ο άνδρας την νάρκωσε, την έβαλε σε μια βαλίτσα και την οδήγησε σε απόμερη κατοικία, όπου την κράτησε με σκοπό να την δημοπρατήσει στο «σκοτεινό διαδίκτυο» έναντι 300.000 ευρώ σε bitcoin.

 

 

 

 

Όταν όμως ο απαγωγέας έμαθε ότι η κοπέλα ήταν μητέρα ενός μωρού δύο ετών, την άφησε ελεύθερη, αφού «η οργάνωσή του δεν μπλέκει με μητέρες», την απείλησε, ωστόσο, ότι αν αποκάλυπτε σε κάποιον τι συνέβη, θα την σκότωνε.

Η κοπέλα πήγε κατευθείαν στις Αρχές και ο άνδρας συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία, η οποία αναζητεί τουλάχιστον έναν συνεργό του.

 

 

 

Μεταξύ των όσων είπε η κοπέλα στην Αστυνομία, ανέφερε πως:

«Ένας άντρας που φορούσε μαύρα γάντια ήρθε από πίσω μου κι έβαλε το ένα του χέρι στο λαιμό μου και το άλλο στο στόμα μου για να μην ουρλιάξω. Ένας άλλος άντρας, που φορούσε μια μαύρη κουκούλα, μου έκανε μια ένεση στο δεξί μου μπράτσο. Νομίζω ότι έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν ξύπνησα, φορούσα μια ροζ φόρμα και τις κάλτσες που φοράω τώρα. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν στο πορτ-μπαγκάζ με χειροπέδες στους καρπούς και τους αστράγαλούς μου και μονωτική ταινία στο στόμα μου. Ήμουνα μέσα σε μια τσάντα και μπορούσα να αναπνέω μόνο από μια μικρή τρυπούλα».

 

 

 

Μιλώντας στα ΜΜΕ, από το σπίτι της στο Λονδίνο πια, έκανε λόγο για «τρομακτική εμπειρία».

«Φοβόμουνα για την ζωή μου, κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στην αστυνομία για την δουλειά που έκανε για να εξασφαλίσει ότι είμαι καλά», είπε σχετικά.