X

Βγήκε να γιορτάσει τη νίκη του επί του καρκίνου και σκοτώθηκε!

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 31χρονο Βρετανό που ξεπέρασε τον επιθετικό καρκίνο που τον χτύπησε, αλλά σκοτώθηκε διασκεδάζοντας την επιστροφή του… στη ζωή.

Ant1news

Ο Άνταμ Φέντον είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και να θέλει να γιορτάσει, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν…

Ο 31χρονος Βρετανός, αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς πριν από 9 μήνες διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο, που είχε "χτυπήσει" την καρδιά, τους πνεύμονες και τους λεμφαδένες.

 Ακολούθησαν έξι δύσκολοι μήνες με χημειοθεραπεία, διαδικασία από την οποία βγήκε νικητής, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν ότι οι όγκοι είχαν εξαφανιστεί.

Επιστρέφοντας στην κανονική ζωή, ο Άνταμ άρχισε να κάνει σχέδια γάμου με την 33χρονη αρραβωνιαστικιά του, έχοντας βοηθούς σ' αυτό τα δύο τους παιδιά 6 και 5 ετών και την 13χρονη κόρη της συντρόφου του από άλλη της σχέση.

Την προηγούμενη Παρασκευή αποφάσισε να βγει με φίλους του για να γιορτάσουν τη νίκη του επί του καρκίνου, σε παμπ σε δημοφιλές παραλιακό μέρος στην Κορνουάλη.

 

 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου σκυλί βρήκε το άψυχο σώμα του να κείτεται στα βράχια της παραλίας, με τις αρχές να μην έχουν αποφανθεί ακόμα για το τι συνέβη. Σε ανύποπτο χρόνο έφυγε από το μαγαζί, με τους φίλους του να θεωρούν ότι επέστρεψε σπίτι του.

Η οικογένειά του, πάντως, αφήνει αιχμές για την ελλιπή σήμανση των επικίνδυνων σημείων στην εν λόγω παραλία. Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες έπεσε από τα ίδια βράχια και μια 40χρονη, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την Mirror.