X

Αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν ύποπτο που προσπαθεί να διαφύγει (βίντεο)

Στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν ένα μαχαίρι και εκρηκτικά. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ εναντίον του όταν αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο.

Ant1news

Ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε ερασιτέχνης εικονολήπτης στην κοινότητα Chalette-sur-Loing της βορειοδυτικής Γαλλίας.

Αστυνομικοί ακινητοποιούν ένα ύποπτο όχημα, αλλά ο οδηγός αρνείται να βγει από το αυτοκίνητο για να υποβληθεί σε έλεγχο, αψηφώντας τις εντολές των ανδρών ασφαλείας.

Κάνει όπισθεν, χτυπώντας ένα περιπολικό που του κλείνει τον δρόμο, ενώ αστυνομικοί χτυπούν με γκλομπς τα τζάμια.

Ο οδηγός ενός περιπολικού που βρίσκεται στα αριστερά του σταθμευμένου αυτοκινήτου κάνει το μοιραίο λάθος να το μετακινήσει, αφήνοντάς του περιθώρια να ελιχθεί.

 

Ο ύποπτος κάνει έναν ελιγμό και προσπαθεί να διαφύγει. Τότε οι αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

 

Στο βίντεο διακρίνεται το αυτοκίνητο του υπόπτου να απομακρύνεται. Όμως, λίγα μέτρα μακρύτερα, ο οδηγός υποκύπτει στα τραύματά του.

Όπως ανακοίνωσε η γαλλική Αστυνομία, ο ύποπτος ήταν Πορτογάλος και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μαχαίρι και εκρηκτικά. Σύμφωνα με τις Αρχές, το περιστατικό δεν συνδέεται με την τρομοκρατία, ωστόσο ο δράστης είχε ποινικό μητρώο και έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα.