X

Κλινικά νεκρή η Ελληνίδα που τραυματίστηκε στη Βαρκελώνη

Μη αναστρέψιμη θεωρούν οι γιατροί την κατάσταση της Ελληνίδας που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη. Τι λέει το ΥΠΕΞ.

Ant1news

Κλινικά νεκρή θεωρείται, σύμφωνα με τα δημοσιεύμα του ισπανικού Τύπου, η Ελληνίδα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα

Η άτυχη γυναίκα και μητέρα δυο παιδιών από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι γιατροί θεωρούν ότι η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη.

Ο τραυματισμός της ήταν εξαρχής σοβαρός και γι’ αυτό υποβλήθηκε σε μια εξαιρετική δύσκολη χειρουργική επέμβαση που κράτησε 8 ώρες, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της έχει αποφασίσει να δωρίσει τα όργανα της, ενώ η σορός της δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα αποτεφρωθεί στην Ισπανία.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, η γυναίκα δίνει άνιση μάχη για τη ζωή της και η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.