X

Τρόμος στη Βαρσοβία: ένοπλος επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο κέντρο της Βαρσοβίας σε ένα περιστατικό που πιστεύεται ότι συνδέεται με την υπόθεση του Ρότερνταμ.

Ant1news

Πανικός προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Βαρσοβίας, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό, κοντά στην περιοχή όπου εμφανιζόταν η αμερικανική ροκ μπάντα Allah-Las, η συναυλία της οποίας ακυρώθηκε στο Ρότερνταμ μετά από προειδοποίηση της ισπανικής αστυνομίας για τρομοκρατική απειλή.

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο αστυνομικός υπέστη τραυματισμούς στο πρόσωπο, αλλά ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για έναν άνδρα, ο οποίος περπατούσε στην πολωνική πρωτεύουσα κρατώντας ένα μαχαίρι, έχοντας ύποπτη συμπεριφορά.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο δράστης είναι ένας 24χρονος Ισραηλινός, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Rafał Retmaniak δήλωσε: "Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το γεγονός σχετίζεται με τη συναυλία στο Ρότερνταμ ή με οποιοδήποτε άλλο γεγονός στη Βαρσοβία".