X

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν Ουίλιαμ και Κέιτ

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ανακοίνωσε επισήμως πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι έγκυος. Ακύρωσε τις προγραμματισμένες επισκέψεις της.

Ant1news

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και η σύζυγός του, Κέιτ, περιμένουν το τρίτο τους παιδί, όπως ανακοίνωσε επισήμως εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουν πως η Δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει το τρίτο τους παιδί», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως η Βασίλισσα Ελισάβετ και οι δύο οικογένειες είναι ενθουσιασμένες με την χαρμόσυνη είδηση.

Υπογραμμίζεται επίσης πως, όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, η Δούκισσα ταλαιπωρείται από υπερέμεση της κύησης (Hyperemesis Gravidarum) που είναι μία επιπλοκή με σοβαρά συμπτώματα ναυτίας. Για τον λόγο αυτό η Δούκισσα Κέιτ ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή της σε Νοσοκομείο Παίδων του Λονδίνου και αναπαύεται στο παλάτι του Κένσινγκτον.

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν δύο παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο (4 ετών) και την πριγκίπισσα Σάρλοτ (2 ετών).