X

Χωρίς την Κέιτ η πρώτη μέρα του Τζορτζ στο σχολείο (βίντεο)

Συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Πρίγκηπα Γουίλιαμ, πήγε σήμερα για πρώτη φορά στο σχολείο ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου.

Ant1news

Χωρίς τη μαμά του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο ο Πρίγκιπας Τζορτζ.

Σύμφωνα με το Κένσινγκτον, η Κέιτ Μίντλετον, έχει πρωινές ναυτίες, λόγω της τρίτης εγκυμοσύνης της που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες κι έτσι δεν μπορούσε να τον συνοδεύσει.

Ο Τζορτζ έφτασε στο σχολείο του, Thomas’s Battersea, στο Λονδίνο, με τα δίδακτρα να ανέρχονται σε 18.000 λίρες ετησίως, συνοδεία του πατέρα του, Πρίγκιπα Γούλιαμ.

Το πριγκιπόπουλο φορούσε τη φόρμα του σχολείου, δηλαδή, μπλε σορτς, μπλε πουλοβεράκι και κόκκινες κάλτσες με μαύρα παπούτσια, ενώ κρατούσε συνεχώς το χέρι του πατέρα του.

 

Τη σχολική του τσάντα την κρατούσε ο πατέρας του, ενώ παρέδωσε τον πρωτότοκο γιο του στη διευθύντρια του Δημοτικού, η οποία τον υποδέχθηκε. Ο Τζορτζ από την πλευρά του, την χαιρέτισε διά χειραψίας.

 

Ο Τζορτζ θα παρακολουθεί τα μαθήματά του σε μία τάξη είκοσι μαθητών, ενώ αρχικά θα πηγαίνει τη μισή μέρα στο σχολείο, για να συνηθίσει.

 

 

Όπως είπε ο διευθυντής του σχολείου, ο Τζορτζ δεν θα απολαύσει ειδικής μεταχείρισης, ενώ έχουν γίνει ειδικά σχέδια για να μην αποσπαστεί η προσοχή των υπολοίπων μαθητών.