X

Νεαροί Αφγανοί βίασαν 16χρονη κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό

Ανάστατη η τοπική κοινωνία στην πόλη της Βαυαρίας. Τι δήλωσε η Δήμαρχος. Πώς «γλίτωσε» το κορίτσι από τρίτο επίδοξο βιαστή.

Ant1news

Μια 16χρονη Γερμανίδα βιάστηκε από δύο νεαρούς Αφγανούς πρόσφυγες, κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό στη Βαυαρία, όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, οι δύο άντρες, 27 και 17 ετών, παρέσυραν την 16χρονη πίσω από έναν φράχτη κοντά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο και την βίασαν.

Ένας περαστικός επενέβη και εμπόδισε την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού από τον τρίτο της παρέας, έναν ομοεθνή τους, 18 ετών, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, μαζί με τους δύο βιαστές.

Βάσει των στοιχείων της Αστυνομίας, η 16χρονη ήταν μέλος μιας μεγάλης παρέας έξω από τον καταυλισμό αλλά, όταν απομακρύνθηκε για να πάει σε κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό, η παρέα διαλύθηκε και έμεινε μόνη με τους τρεις Αφγανούς, οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση ασύλου στη Γερμανία.

Οι αστυνομικοί - και με την βοήθεια ελικοπτέρου - εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν σε μικρή απόσταση απο τον τόπο του βιασμού. Οι δύο βιαστές παραμένουν υπό κράτηση ενώ ο τρίτος της παρέας αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο δικαστής έκρινε ότι δεν αποτελεί απειλή και δεν είναι ύποπτος φυγής.

Η Δήμαρχος της πόλης, όπου συνέβη το περιστατικό, στην Άνω Βαυαρία, ανέφερε ότι σύμφωνα με όσα η ίδια έχει μάθει, οι τρεις άντρες ήταν μεθυσμένοι, κάτι που όμως δεν επιβεβαίωσε η Αστυνομία.