X

Μπριζίτ Μακρόν: Τι την εντυπωσίασε περισσότερο στην Ελλάδα

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αποκάλυψε σε δημοσιογράφο τι ήταν αυτό που της άρεσε περισσότερο κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Ant1news

Στην Νέα Υόρκη βρίσκονται ο  Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ Τορνιέ, με αφορμή τις εργασίες στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Εκεί, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις Έλληνα δημοσιογράφου του greekreporter.com σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι της στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε η Μπριζίτ Μακρόν αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η Πνύκα, ο Παρθενώνας, αλλά και η Πλάκα, όπου απόλαυσε μια βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια. Εκείνο όπως που πραγματικά την «κέρδισε», όπως ανέφερε η ίδια, ήταν οι «ιδιαιτέρως θερμοί» Έλληνες.

Μάλιστα, σε όταν ο δημοσιογράφος της είπε πως οι Έλληνες την αγάπησαν, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό: «Τους αγάπησα κι εγώ»!

Η Μπριζίτ Μακρόν δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις ουσιαστικά και καθόλου τυπικά, αν και όπως φάνηκε δεν είχε ιδιαίτερη άνεση με τα αγγλικά της και προτίμησε να δίνει τις απαντήσεις της στα γαλλικά, αποδεχόμενη την βοήθεια των συνεργατών της για την μετάφραση.

Ανάλογη, αν και πολύ πιο τυπική, ήταν και η απάντηση του Γάλλου προέδρου, που είχε μόνο καλά λόγια να πει για την χώρα μας.