X

Σοκ: ταύρος σκοτώνει πολίτη μέσα στο δρόμο σε τοπική γιορτή (βίντεο)

Ο 46χρονος άντρας συμμετείχε σε τοπική γιορτή. Προσπάθησε να ξεφύγει από τον μαινόμενο ταύρο που τον εγκλώβισε σε μια πόρτα και…

Ant1news

Συγκλονίζει το βίντεο με τον θανάσιμο τραυματισμό από ταύρο, ενός άντρα σε μια τοπική γιορτή στο Πουκόλ, της Βαλένθια.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από το μπαλκόνι ενός σπιτιού, καταγράφει τις τραγικές στιγμές. Ο άτυχος άντρας μαζί με άλλους συμμετέχοντες στη γιορτή, τρέχει να ξεφύγει από τον ταύρο που τους κυνηγά μέσα στο δρόμο.

Για λίγα δευτερόλεπτα ο άτυχος 46χρονος βρίσκει καταφύγιο στην είσοδο ενός διαμερίσματος, αλλά ο ταύρος τον «βουτάει» με τα κέρατά του και τον «σέρνει» στο δρόμο, παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων ανθρώπων να του αποσπάσουν την προσοχή.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Αμαντέο, όπως ονομαζόταν το θύμα, ήταν τραυματισμένος και ήρθε ένα ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο τοπικό νοσοκομείο, αφού ο ταύρος τον χτύπησε σοβαρά στην μηριαία αρτηρία.

Ο 46χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και μόλις η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο το οποίο βρισκόταν μισή ώρα μακριά από αυτό που νοσηλευόταν, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, όμως πέθανε λίγο μετά την άφιξή του εκεί όπως δήλωσαν οι τοπικές αρχές.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Βαλένθια ανακοίνωσε πως την επόμενη Κυριακή θα είναι η επίσημη μέρα πένθους για τη μνήμη του.

Ο Αμαντέο ήταν λάτρης των αλόγων και των ταυρομαχιών και οι εορτασμοί στην περιοχή έχουν ανασταλεί ως σημάδι σεβασμού.