X

“Σπάει κοντέρ” η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Heathrow (βίντεο)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διαφήμιση του μεγαλύτερου αεροδρομίου του Λονδίνου, βγήκε στον «αέρα» και κάνει πάταγο, με τη βαθιά συγκινητική της ιστορία.

Ant1news

Η κυρία Ντόρις και ο κύριος Μπέιρ (Doris& Bair) είχαν μεταμορφωθεί πέρυσι σε λούτρινα αρκουδάκια, με το χριστουγεννιάτικο σποτ του αεροδρομίου Heathrow να κάνει πάταγο κι έτσι, μπήκαν και φέτος στον ίδιο ρόλο.

Κατά τη διάρκεια του δίλεπτου σποτ του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Βρετανίας, εκτυλίσσεται η ιστορία του ζευγαριού που παντρεύτηκε το 1967 και μέχρι σήμερα περιμένει ο ένας τον άλλον στις αίθουσες αφίξεων.

Η ιστορία ξεκινά όταν η αρκουδίτσα Ντόρις εργάζεται ως αεροσυνοδός και ο Έντουαρτ, ο άνδρας της, αναγκάζεται να μπει σε πτήσεις για να δει τη γυναίκα του, προτού το αρχίσουν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον.

Διάφορες φάσεις, από διαφορετικές εποχές και διαφορετικά μεγέθη αρκούδων με άλλα ρούχα παρελαύνουν κατά τη διάρκεια του σποτ.

Τελικά, φτάνοντας στη σημερινή μέρα, το ζευγάρι των αρκούδων, μαζί με τα παιδιά τους, μεταμορφώνονται σε πραγματικούς ανθρώπους.

 

Η διαφήμιση κλείνει με το μήνυμα «Πιο κοντά αυτά τα Χριστούγεννα» (Closer This Christmas).

Η ιστορία αγάπης έχει αγγίξει πάρα πολλούς τον περασμένο χρόνο, όταν η οικογένεια επανενώθηκε και η φετινή διαφήμιση στοχεύει ακριβώς στον ίδιο στόχο.

 

Να σημειωθεί ότι, για τα γυρίσματα της διαφήμισης χρησιμοποιήθηκαν πολλά παλαιά αντικείμενα, όπως οι στολές των αεροσυνοδών από τις δεκαετίες του 1960 και του 1970.