X

Αυτοί προκάλεσαν τον πανικό στην Oxford Street του Λονδίνου (φωτο)

Στην δημοσιότητα έδωσαν τις φωτογραφίες δύο ανδρών οι βρετανικές αρχές. Πού αποδίδεται η αναστάτωση, λόγω της οποίας τραυματίστηκαν αρκετοί πολίτες.

Ant1news

Παραδόθηκαν σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου οι δύο άνδρες που με τον χθεσινό καβγά τους προκάλεσαν πανικό και τον τραυματισμό εννέα ανθρώπων, σε σταθμό του μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 21 και 40 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου είχε δώσει νωρίτερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους, όπως είχαν αποτυπωθεί στο υλικό των καμερών ασφαλείας.

Οι δύο τους είχαν τσακωθεί άγρια χθες το απόγευμα, ενώ βρίσκονταν στο σταθμό του μετρό Oxford Circus με αποτέλεσμα επιβάτες να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν, καθώς αρχικά υπήρξε αναφορά για πυροβολισμούς, που προκάλεσε την εκκένωση του σταθμού.

Εννέα άτομα τραυματίστηκαν καθώς εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονταν στο μετρό έτρεχαν για να σωθούν θεωρώντας ότι επρόκειτο για επίθεση. 

"Αγόρια και κορίτσια τσακώνονταν μεταξύ τους, όλοι ούρλιαζαν και έτρεχαν. Βγήκα από μία έξοδο με εκατοντάδες άλλους, γυναίκες έπεφταν, παπούτσια και τσάντες με ψώνια ήταν κάτω. Ήταν απόλυτα τρομακτικό", περιέγραψε μια αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα Guardian.