X

Φρίκη! Την κρατούσε όμηρο και την βίαζε επί δέκα χρόνια (βίντεο)

Ούτε σε ταινία θρίλερ δεν μπορεί να στηθεί τόσο φρικιαστικό σκηνικό σαν κι αυτό που έζησε μία γυναίκα επί δέκα χρόνια.

Ant1news

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ιταλίας, που απελευθέρωσαν μία γυναίκα η οποία ήταν αιχμάλωτη σε υπόγειο κελάρι επί δέκα χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της φριχτής περιόδου, η γυναίκα είχε κατ’επανάληψη βιαστεί και βασανιστεί, ενώ είχε γεννήσει δύο παιδιά από τον βασανιστή της, ο οποίος την είχε δεμένη σε κρεβάτι και είχε αναγκάσει ακόμα και τον γιο της να της επιτεθεί.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα και τα δύο παιδιά της, ένα κορίτσι τριών κι ένα αγόρι εννέα ετών, κοντά στην πόλη Gizzeria, στην νότια Ιταλία.

Η γυναίκα, ρουμανικής υπηκοότητας, της οποίας τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, είχε πιαστεί αιχμάλωτη σε ηλικία 19 ετών, περίοδο κατά την οποία φρόντιζε ηλικιωμένη γυναίκα. Όταν όμως η ηλικιωμένη πέθανε ο γιος της άρχισε να κακοποιεί την νεαρή γυναίκα.

Την περίοδο των δέκα ετών την είχε πάει σε διάφορα διαμερίσματα, προτού καταλήξει στο υπόγειο όπου βρέθηκε μέσα στην περασμένη εβδομάδα.

Το κρεβάτι στο υπόγειο που βρέθηκε ήταν φτιαγμένο από χαρτόκουτες και αντί για τουαλέτα είχε έναν κάδο απορριμμάτων. Το βρώμικο κελάρι ήταν, επίσης, γεμάτο με μικρόβια. Για να μην μπορεί να φύγει, ο 50χρονος είχε δέσει την πόρτα με μία μεγάλη αλυσίδα.

 

Τα παιδιά φαίνεται πως γεννήθηκαν κάτω από τις ίδιες άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία ιατρική περίθαλψη. Η ίδια η γυναίκα ήταν γεμάτη τραύματα, από την καθημερινή κακοποίησή της, τα οποία δεν ήταν φροντισμένα. Είχε σημάδια από δαγκωνιές και πληγές που είχαν προκληθεί από καλάμι ψαρέματος. Τα παιδιά ήταν θεατές των βασανιστηρίων της μητέρας τους, ενώ ο 50χρονος φέρεται να έβαζε και τον 9χρονο γιο της να την βασανίζει μαζί του.

Το αγόρι πήγαινε στο σχολείο και σε κάποιες περιπτώσεις ο 50χρονος τον πήγαινε και βόλτες με το αυτοκίνητο. Αυτές ακριβώς οι βόλτες ήταν που τράβηξαν την προσοχή των γειτόνων. Σε μία από τις στάσεις που έκαναν αστυνομικοί παρατήρησαν ότι το παιδί ήταν άπλυτο και ζήτησαν να μιλήσουν με τη μητέρα του. Όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι το, ανακάλυψαν την 29χρονη στο υπόγειο.

Σε βίντεο που έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα φαίνεται το εσωτερικό του υπογείου, όπου κρατούνταν η γυναίκα και τα παιδιά. Σπασμένες αλυσίδες, χαρτόκουτα, σκουπίδια και ληγμένα φαγητά βρέθηκαν στο χώρο.

Ο 50χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για σκλαβιά, σεξουαλική βία και οικογενειακά βασανιστήρια, σύμφωνα με την αστυνομία.