X

Νέος “συναγερμός” στο Λονδίνο

Η Αστυνομία απέκλεισε περιοχή στο ανατολικό τμήμα της πόλης. Συνελήφθη ένας άνδρας. Τι αναφέρουν οι Αρχές Ασφαλείας.

Ant1news

Αποκλεισμένη για περίπου μία ώρα έμεινε περιοχή στο ανατολικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση, που ήρθε απο τον λογαριασμό στο Twitter των αστικών συγκοινωνιών στην βρετανική πρωτεύουσα ήταν σε εξέλιξη ένα "σοβαρό περιστατικό" το οποίο αντιμετώπιζαν οι Aστυνομικές Αρχές.

Επισήμως δεν υπήρξε η παραμικρή δήλωση, ανακοίνωση ή πληροφορία απο τις βρετανικές Αρχές Ασφαλείας, παρά μόνο περίπου μία ώρα αργότερα και ύστερα απο την λήξη της αστυνομικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας επρόκειτο για "οργανωμένη επιχείρηση" της Αστυνομίας, για την έρευνα σε αυτοκίνητο υπόπτου για την μεταφορά όπλων και πυρομαχικών", χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για το αν εντοπίστηκε τέτοιο υλικό κατά την έρευνα.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ένας άνδρας συνελήφθη στην διάκρεια της επιχείρησης, κατά την οποία πολλοί δρόμοι είχαν αποκλειστεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων απο αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση απο την Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, το περιστατικό δεν σχετίζεται με υπόθεση τρομοκρατίας.