X

Απήγαγε, βίασε κι έκοψε το λαιμό της ανιψιάς του

Οι λεπτομέρειες ενός φρικιαστικού εγκλήματος έρχονται στο φως, με την εξέταση της υπόθεσης από τη Δικαιοσύνη.

Ant1news

Ένας 33χρονος απήγαγε, βίασε και έκοψε το λαιμό δύο νέων γυναικών, αφήνοντας τη σορό της μίας σε ψυγείο εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, ο άνδρας αυτός σχεδίαζε επί πολλές εβδομάδες την απαγωγή των γυναικών, την οποία πραγματοποίησε μαζί με δεύτερο άτομο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας γάντια.

Ο δράστης πήρε τις δύο γυναίκες, τις έβαλε το αυτοκίνητο και τις πήγε στο σπίτι του, όπου τις βίασε και τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Η μία από τις δύο κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει τις Αρχές για το πού μπορεί να ήταν ο δράστης.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι στα δυτικά του Λονδίνου, όπου και ανακάλυψαν τη σορό της 20χρονης κοπέλας, κλειδωμένη μέσα σε ένα ψυγείο.

Ο δράστης κατηγορείται για απαγωγή, βιασμό και τη δολοφονία της ανιψιάς του, καθώς και για απόπειρα δολοφονίας της άλλης κοπέλας.

 

Οι ένορκοι χαρακτήρισαν «τρομακτική» την περίπτωση, ενώ ο δικηγόρος υπεράσπισης είπε ότι ο δράστης είχε σεξουαλικό σύμπλεγμα με τις γυναίκες και θα λυνόταν μόνο αν δεν τις είχε κάποιος άλλος.

Ο αρρωστημένος άνδρας πήρε τις κοπέλες βάζοντας κάλτσες στο στόμα τους, και με την απειλή μαχαιριού τις βίασε. Το ψυγείο το είχε μεταφέρει ο ίδιος στο άδειο σπίτι.

Έκοψε το λαιμό της ανιψιά του ενώ είχε ακόμα τις κάλτσες στο στόμα της, με αποτέλεσμα να πεθάνει από συνδυασμό αιμορραγίας και ασφυξίας.

 

Η άλλη κοπέλα προσπαθώντας απεγνωσμένα να σώσει τη ζωή της κατάφερε να του ξεφύγει και απευθύνθηκε στον αδελφός της, ο οποίος την πήγε στο νοσοκομείο.

Το φριχτό περιστατικό έγινε τον περασμένο Ιούλιο και η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.