X

Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Κύπρο

Κάτοικος της περιοχής βρήκε τη γυναίκα ημίγυμνη και με σοβαρά τραύματα. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Ant1news

Σοκαρισμένη είναι κοινή γνώμη στην Κύπρο, από την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στην τουριστική περιοχή της Γεροσκήπου.

Η γυναίκα ήταν ημίγυμνη και έφερε τραύματα στο σώμα και το κεφάλι της, ενώ εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, σύμφωνα με το reporter.com.cy.

Αμέσως ο πολίτης που την εντόπισε ενημέρωσε τις αρχές και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πόλης.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που έδωσε στην αστυνομία, η άτυχη γυναίκα είχε τις αισθήσεις της και σφάδαζε από τους πόνους, ενώ μιλούσε σπαστά ελληνικά γεγονός που δείχνει πως πρόκειται για αλλοδαπή και το μόνο που έλεγε ήταν ότι πονούσε πολύ.

Λίγο αργότερα, όταν η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της. Η σκηνή όπου εντοπίστηκε η γυναίκα αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που ξεκίνησαν έρευνες.

Αναπάντητο ερώτημα αποτελεί πάντως μέχρι στιγμής αν η γυναίκα χτυπήθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ή αν μεταφέρθηκε αργότερα.