X

Βίντεο σοκ: σκιέρ εκσφενδονίζονται από λιφτ λόγω βλάβης

Η τρελή, ασταμάτητη πορεία του λιφτ προκάλεσε πανικό στο χιονοδρομικό κέντρο. Δεκάδες σκιέρ πετάχτηκαν στον αέρα, ενώ άλλοι πηδούσαν με τρόπο από ψηλά.

Ant1news

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σε ένα χιονοδρομικό κέντρο της βορειοανατολικής Γεωργίας, όταν το λιφτ, το οποίο μεταφέρει τους σκιέρ στις πίστες άρχισε να λειτουργεί σαν τρελό λόγω βλάβης.

Δεκάδες τουρίστες, κατεβαίνοντας με το λιφτ, άρχισαν να εκσφενδονίζονται δεξιά και αριστερά, αφού η ταχύτητα με την οποία λειτουργούσε ξεπερνούσε κατά τέσσερις φορές τη φυσιολογική!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέκα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο κοντινότερο νοσοκομείο, ενώ όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι του χιονοδρομικού κέντρου, το ατύχημα οφείλεται σε μια βλάβη που προκλήθηκε από το κόψιμο ενός καλωδίου.

Κανείς δεν μπόρεσε, παρά τις όποιες προσπάθειες, να σταματήσει την τρελή πορεία του λιφτ, το οποίο προκάλεσε πανικό σε όσους είδαν και έζησαν το απίστευτο περιστατικό.

Οι ψυχραιμότεροι, πάντως, είχαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τα όσα έγιναν στο χιονοδρομικό και ύστερα ανήρτησαν τα βίντεό τους στο διαδίκτυο.