X

Συναγερμός στην Βρετανία: απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις σε σχολεία

Τα σχολεία στην Βρετανία έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού,  μετά από απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον μαθητών.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στην Βρετανία μετά από απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον μαθητών σε σχολεία

Μέχρι στιγμής 12 σχολεία στο Ντέβον, την Κορνουάλη και την τον Ντάρναμ έχουν δεχθεί απειλητικό email, το οποίο έγραφε ότι τα παιδιά θα «πατηθούν με αυτοκίνητο και θα πυροβοληθούν».

Τα σχολεία αποφασίστηκε να αποκλειστούν, ενώ ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως «έχουμε ενημερωθεί για μια σειρά απειλών σε σχολεία στο Ντέβον και την Κορνουάλη αλλά και σε άλλα σχολεία σε όλη την χώρα. Γίνονται έρευνες για την προέλευση των απειλών και ψάχνουμε τους δράστες. Η αστυνομία λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τέτοιου είδους απειλές».

Σύμφωμα με διεθνή μέσα ενημέρωσης ανάστατοι οι γονείς φτάνουν στα σχολεία για να πάρουν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με τα Cambridge Times , το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο λέει ότι στις 3:15 μ.μ., τοπική ώρα, ένα αυτοκίνητο θα πέσει πάνω σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές καθώς προσπαθούν να φύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγραφε "Αν προσπαθήσετε να τα απομακρύνετε, ο οδηγός θα βγει και θα πυροβολήσει οποιονδήποτε μαθητή θα φεύγει. Έχετε μια επιλογή εδώ, μπορείτε να αγνοήσετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να διακινδυνεύσετε τη ζωή των μαθητών, που λέτε ότι σας ενδιαφέρουν ή μπορείτε να ακούσετε αυτό που σας λέμε. Ο μόνος τρόπος να βγείτε από αυτό είναι με ένα BANG".