X

Γιούλια Σκρίπαλ: η υγεία μου βελτιώνεται διαρκώς

Τι ζήτησε η 33χρονη Ρωσίδα, που έχει πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή της μετά την δηλητηρίαση της ίδιας και του πατέρα της.

Ant1news

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, έδωσε στη δημοσιότητα δήλωση της Γιούλια Σκρίπαλ, στην οποία αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται διαρκώς.

«Ξύπνησα πριν από περισσότερο από μια εβδομάδα και χαίρομαι να πω ότι η δύναμή μου αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου και για τα πολλά μηνύματα καλής θέλησης που έχω λάβει», αναφέρει η 33χρονη Ρωσίδα.

Στη συνέχεια ευχαριστεί όσους έσπευσαν σε βοήθεια της ίδιας και του πατέρα της στο Σόλσμπερι, καθώς και το προσωπικό του Περιφερειακού Νοσοκομείου του Σόλμπερι για τη φροντίδα και τον επαγγελματισμό τους.

«Είμαι βέβαιη ότι καταλαβαίνετε πως το όλο επεισόδιο είναι κάπως αποπροσανατολιστικό και ελπίζω ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτικότητα τη δική μου και της οικογένειάς μου κατά την περίοδο ανάρρωσής μου», καταλήγει η δήλωση της Γιούλια Σκριπάλ.

Η δήλωση μέσω της Μητροπολιτικής Αστυνομίας έρχεται λίγες ώρες μετά από την προβολή ηχητικού στη ρωσική τηλεόραση που φέρεται να είναι ηχογραφημένη τηλεφωνική επικοινωνία της Γιούλια Σκριπάλ με την ξαδέρφη της Βικτόρια που ζει στη Μόσχα.

Στη συζήτηση αυτή η Γιούλια Σκριπάλ φέρεται να λέει ότι η κατάσταση της υγείας τόσο της ίδιας όσο και του πατέρα της Σεργκέι Σκριπάλ βελτιώνεται.