X

Έγκλημα μίσους το διπλό φονικό στην Κύπρο

Σαράντα μαχαιριές δέχτηκε το άτυχο ζευγάρι. Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή. Όλα τα σενάρια εξετάζουν οι Αρχές.

Ant1news


Σε έγκλημα μίσους παραπέμπουν τα ευρήματα από τη νεκροψία – νεκροτομή στο ζευγάρι που βρέθηκε δολοφονημένο μέσα στο σπίτι του στην Κύπρο

Το άτυχο ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρει 25-30 μαχαιριές από το λαιμό μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα φέρει 10 τραύματα στο λαιμό και το θώρακα.

Ο 60χρονος καθηγητής και η 59χρονη τραπεζικός υπάλληλός βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος στο κρεβάτι τους, όταν ο έφηβος γιος τους ειδοποίησε τους γείτονες και εκείνοι με τη σειρά τους τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος αρχικά κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι γονείς του δολοφονήθηκαν από άγνωστους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι. Ωστόσο, τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας δεν δείχνουν καμία παραβίαση των εισόδων του σπιτιού.

 

Πρόσφατα ο 15χρονος γιος έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει ενώ έμαθε για την υιοθεσία από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα.

Τέλος, ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η Αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά, καθώς υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικό κληρονόμο τους.