X

Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον

Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Ποιο είναι το φύλο του μωρού και πόσα κιλά γεννήθηκε. Η ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Ant1news

Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον, σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η οποία εισήχθη σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο.

Όπως ανακοίνωσε το παλάτι Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.850 γραμμαρίων.

Η 36χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ μετέβη το πρωί στο ιδιωτικό μαιευτήριο Lindo Wing του St Mary's Hospital στο δυτικό Λονδίνο, όπου γέννησε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ.

«Η Αυτού Μεγαλειότης Δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας. Το μωρό ζυγίζει  3 κιλά και 850 γραμμάρια. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών στη γέννα. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι πολύ καλά στην υγεία τους», έγραψε το παλάτι του Κένσινγκτον στο Twitter.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως συνηθίζεται στο εξωτερικό, μητέρα και μωρό πήραν το δρόμο για το σπίτι, συνοδευόμενοι από τον μπαμπά της οικογένειας!

 

Νωρίτερα, τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του νέου πρίγκιπα, συνοδευόμενα από τον πατέρα τους, Ουίλιαμ, επισκέφθηκαν τη μητέρα τους και γνώρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους...

 

 

 

 

"η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δυο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι από την είδηση της γέννησης" επισημάνθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα "η Δούκισσα μετέβη με το αυτοκίνητο από τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον στο μαιευτήριο μαζί με τον Δούκα του Κέιμπριτζ". 

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα και διαδόχου του βρετανικού θρόνου Κάρολου και το τρίτο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, η οποία το Σάββατο γιόρτασε τα 92α γενέθλιά της.