X

Οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου πρίγκιπα

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο όπου γέννησε το τρίτο παιδί της. Τα φλας των φωτογράφων πήραν "φωτιά"...

Ant1news

Με χαραγμένο στα πρόσωπά τους ένα πλατύ χαμόγελο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, αποχώρησαν σήμερα το απόγευμα από το νοσοκομείο όπου η Δούκισσα του Κέμπριτζ γέννησε το μεσημέρι το τρίτο παιδί τους.

Κρατώντας το νεογέννητο στο ειδικό καθισματάκι για το αυτοκίνητο, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ χαιρέτισαν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για να δει το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας και να γιορτάσει μαζί τους τη γέννησή του.

Η Κέιτ γέννησε το τρίτο παιδί της, ένα αγοράκι βάρους 3.850 γραμμαρίων, στις 13.01 (ώρα Ελλάδας).

Ο Ουίλιαμ ήταν παρών στον τοκετό, στο Νοσοκομείο Σεντ Μέρι του δυτικού Λονδίνου όπου γεννήθηκαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ζεύγους, ο Τζορτζ και η Σάρλοτ.

 

«Η Αυτού Μεγαλειότης Δούκισσα του Κέιμπριτζ γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας. Το μωρό ζυγίζει  3 κιλά και 850 γραμμάρια. Ο Δούκας του Κέιμπριτζ ήταν παρών στη γέννα. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι πολύ καλά στην υγεία τους», έγραψε το παλάτι του Κένσινγκτον στο Twitter.

Νωρίτερα, τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του νέου πρίγκιπα, συνοδευόμενα από τον πατέρα τους, Ουίλιαμ, επισκέφθηκαν τη μητέρα τους και γνώρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους...