X

Ανατροπή στο διπλό φονικό της Κύπρου

Νέα στοιχεία στην πρωτοφανή υπόθεση για τα χρονικά της Κύπρου υπόθεση. Σήμερα η κηδεία του άτυχου ζευγαριού.

Ant1news

Στις 15:30 συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο ζευγάρι των Κυπρίων που κατακρεουργήθηκαν μέσα στο σπίτι τους, στο Στρόβολο της Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη διαλεύκανση του πρωτοφανούς για τα κυπριακά δεδομένα εγκλήματος, με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1 Κύπρου να αναφέρουν ότι η εξιχνίαση του εγκλήματος είναι θέμα ωρών.

Παράλληλα, πληροφορίες της Καθημερινής Κύπρου, φέρνουν στην επιφάνεια ένα άλλο σενάριο, που ανατρέπει τα μέχρι δεδομένα, τόσο ως προς το χρόνο όσο και ως προς το χώρο που διαπράχθηκε το διπλό φονικό.

Όπως φαίνεται, διπλή δολοφονία δεν έγινε στον ίδιο χώρο, δηλαδή στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.  Από ό,τι φαίνεται, η Ντίνα Σεργίου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της, ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν αποκοιμισμένος στον καναπέ, του ισογείου. Ο ίδιος φέρεται να ξύπνησε από το θόρυβο που προκλήθηκε και σηκώθηκε. Ανεβαίνοντας όμως τον πρώτο όροφο του σπιτιού του, οι δράστες τον έσπρωξαν, έπεσε κάτω και εκεί δέχθηκε την πολλαπλή επίθεση με μαχαίρι. Εκεί βρέθηκε νεκρός από τους ανακριτές που έφτασαν στη μονοκατοικία.

Απόριας άξιον παραμένει το πώς οι κάμερες ασφαλείας της γειτονιάς δεν κατέγραψαν την είσοδο του δράστη ή των δραστών στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού.

Την ίδια ώρα, ο 15χρονος γιος της οικογένειας, μοναδικός που ήταν στο σπίτι εκτός των θυμάτων, δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση, καθώς αναμένεται να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης πρώτα.