X

Ροτβάιλερ δάγκωσαν μητέρα και κόρη

‘’Τα ροτβάιλερ άρπαξαν τη μητέρα μου από το κεφάλι και την τραβούσαν, το ίδιο έγινε και με μένα’’…

Ant1news

Εφιαλτικές στιγμές στα δόντια ροτβάιλερ βίωσαν δύο γυναίκες, μάνα και κόρη,  ηλικίας 79 και 45 χρόνων αντίστοιχα, το βράδυ της Κυριακής, στον αρχαιολογικό χώρο της Πάφου.

 Τις στιγμές τρόμου περιέγραψε η 45χρονη: «Τα σκυλιά, ενώ περπατούσαμε, επιτέθηκαν πρώτα στη μητέρα μου, την άρπαξαν από το κεφάλι, τη δάγκωσαν και την τραβούσαν και το ίδιο έγινε και με μένα όταν προσπάθησα να απομακρύνω τα σκυλιά και να μπω μπροστά να την προστατεύσω». Παράλληλα επισήμανε πως είχε κάνει καταγγελίες για τα σκυλιά αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες αδιαφόρησαν.

Ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ, που είναι και συγγενής με τις δύο γυναίκες, συνελήφθη και κρατείται κατηγορούμενος για μη ασφαλή φύλαξη και επιτήρηση των σκύλων.

Μάνα και κόρη μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η 79χρονη φέρει τραύμα από δάγκωμα του σκύλου στο χέρι, στο σβέρκο, εκδορές στο χέρι και κάκωση κεφαλής από την πτώση της στο έδαφος ενώ η 45χρονη, τρία θλαστικά τραύματα στον αριστερό αντιβραχίωνα και ένα μεγάλο θλαστικό τραύμα έξι εκατοστών και εκδορές στη ράχη.