X

Σύλληψη υπόπτου για το διπλό φονικό στην Κύπρο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση. Αναζητείται ακόμα ένα άτομο.  Πάνω από 90 καταθέσεις έχουν ληφθεί από τους ανακριτές.

Ant1news

Χειροπέδες σε 33χρονο από την Λευκωσία πέρασε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η αστυνομία για το διπλό φονικό στον Στρόβολο, ανοίγοντας τον κύκλο των συλλήψεων για το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 Κύπρου, που επικαλείται αρμόδια πηγή, ο 33χρονος, ήδη βρίσκεται στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας για κατάθεση, η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσει σε διάφορες πτυχές της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε ο 33χρονος δεν θεωρείται ο δράστης του εγκλήματος. Για τον 33χρονο, υπήρχαν πληροφορίες εδώ και δυο 24ωρα, με την αστυνομία να κρατά την πληροφορία αυτή ως επτασφράφγιστο μυστικό.

Έγιναν έρευνες σε μέρη στα οποία σύχναζε, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα λήφθηκε πληροφορία ότι βρισκόταν σε συγκεκριμένο μέρος, και οι αρχές του πέρασαν χειροπέδες. Αρμόδια πηγή, ανέφερε στον ΑΝΤ1 Κύπρου, πως αναμένεται και η σύλληψη, δεύτερου προσώπου, μιας γυναίκας, την οποία και αναζητούν. 

Εν τω μεταξύ, το τέλος των ερευνών στο σπίτι των θυμάτων του διπλού φονικού ανακοίνωσαν νωρίτερα, οι ανακριτές, οι οποίοι και παρέδωσαν την οικία στην οικογένεια των θυμάτων.  

Την ίδια ώρα, πάνω από 90 καταθέσεις έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής από τους ανακριτές, ενώ αναμένεται να ληφθούν αρκετές ακόμη από διάφορα πρόσωπα,  δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης.«Από την αρχή της υπόθεσης έχουν ληφθεί,  μεταξύ άλλων ενεργειών, πέραν των 90 καταθέσεων και συνεχίζεται τόσο η αξιολόγηση όσο και η λήψη επιπρόσθετων  καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα», ανέφερε.

Εξάλλου, η ηγεσία της Αστυνομίας αποφάσισε την ενίσχυση της ανακριτικής ομάδας που διερευνά το διπλό φονικό.  Η απόφαση λήφθηκε σε σύσκεψη υπό τον Υπαρχηγό της Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη, ο οποίος δήλωσε νωρίτερα ότι από σήμερα εργάζονται δεκαπέντε συνολικά άτομα στην υπόθεση.