X

Πάτησε τουρίστες με το αυτοκίνητο γιατί φλέρταραν την κοπέλα του!

Τραγωδία με έναν νεκρό και έναν τραυματία. Επιχείρησε να σκοτώσει και την κοπέλα του ρίχνοντας στη θάλασσα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε!

Ant1news

Ένα έγκλημα χωρίς προηγούμενο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάφο όταν η διασκέδαση τεσσάρων νέων κατέληξε στην απόλυτη τραγωδία!

Ένας 35χρονος διασκέδαζε σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλλιών μαζί με την 23χρονη κοπέλα του. Στην ίδια μπυραρία βρίσκονταν και δύο Βρετανοί τουρίστες, 32 και 39 ετών, οι οποίοι φαίνεται πως φλέρταραν την 23χρονη προκαλώντας την αντίδραση του 35χρονου Κύπριου.

Οι δύο Βρετανοί εξοργισμένοι από τις φωνές του, χτύπησαν τον 35χρονο ο οποίος αποχώρησε. Ωστόσο ανέμενε έξω από το κέντρο και όταν οι δύο Βρετανοί εξήλθαν και περπατούσαν στο δρόμο, ο 35χρονος οδήγησε το αυτοκίνητο πάνω τους και τους χτύπησε.

Ο Κύπριος έχοντας ως συνοδηγό την 23χρονη εγκατέλειψε τους δύο Βρετανούς αιμόφυρτους, οδήγησε το αυτοκίνητο στο κοντινό λιμανάκι και το έριξε στη θάλασσα αφού πρώτα βγήκε αφήνοντας μέσα την 23χρονη, η οποία κατάφερε να βγει στη ξηρά.

Αρχικώς η αστυνομία διερευνούσε τροχαίο δυστύχημα, ενώ ο 39χρονος Βρετανός που είχε χτυπηθεί διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός και ο 32χρονος συμπατριώτης του σοβαρά τραυματισμένος. Στη συνέχεια η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι και συνέλαβε τον 35χρονο Κύπριο και τη 23χρονη φίλη του οι οποίοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο το οποίο διέταξε τη προφυλάκιση τους.

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με τους ανακριτές της υπόθεσης να αναμένουν την κατάθεση από τον 32χρονο τραυματία. Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, θα ληφθούν καταθέσεις για συμπλήρωση του φακέλου ενώ θα γίνει εξέταση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης της μπυραρίας, όπως επίσης και κλειστών κυκλωμάτων που τυχόν υπάρχουν κατά την διαδρομή από την μπυραρία στο Λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.