X

Αποκάλυψη – σοκ: Υπάλληλος κατηγορείται ότι δηλητηρίασε 21 συναδέλφους του

Συνελήφθη άνδρας με την υποψία ότι δολοφόνησε δεκάδες συναδέλφους του μέσα σε 18 χρόνια. Τα κίνητρα του παραμένουν άγνωστα.

Ant1news

Μια σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο φως στην βορειοδυτική Γερμανία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στην πόλη Σλος Χόλτε-Στούκενμπροκ, ένας 56χρονος άνδρας φέρεται να δηλητηρίασε και να σκότωσε 21 συναδέλφους του σε μια εταιρεία. Όλα αποκαλύφθηκαν όταν υπάλληλος «συνελήφθη» από τις κάμερες ασφαλείας να ρίχνει δηλητήριο στο κολατσιό ενός συναδέλφου του. Το παραλίγο θύμα αντιλήφθηκε ότι κάτι πήγαινε στραβά με το φαγητό και ενημέρωσε τους εργοδότες του και τις αρχές.

Τα στοιχεία του δεν έχουν δοθεί ακόμη στην δημοσιότητα, ενώ ο ίδιος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας μέχρι στιγμής του ενός συναδέλφου του.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας διακρίνεται ο δράστης να ρίχνει μια σκόνη στο φαγητό του συναδέλφου του. Από τις μετέπειτα εργαστηριακές αναλύσεις που έγινε διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δηλητήριο που θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό του.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του υπόπτου οι αστυνομικοί βρήκαν τοξικές χημικές ουσίες, όπως υδράργυρο, μόλυβδο και κάδμιο.

Το συγκλονιστικό πάντως είναι πως μετά από την αποκάλυψη του συμβάντος, οι αρμόδιοι της εταιρίας διαπίστωσαν πως μέσα σε 18 χρόνια έχουν πεθάνει 21 εργαζόμενοι εκεί.

Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δηλητηρίαση από αυτή την σκόνη ενδέχεται να προκάλεσε τις ασθένειες που οδήγησαν στον θάνατό τους.