X

Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στο Λονδίνο (βίντεο)

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες έσπευσαν στην περιοχή για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε στους τελευταίους ορόφους.

Ant1news

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκε για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στον 4ο και τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Ίνγκλγουντ, στο Γουέστ Χάμπστεντ του Λονδίνου, γνωστοποίησε το Πυροσβεστικό Σώμα της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δεκαπέντε οχήματα και περίπου 100 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο, στο βορειοδυτικό τμήμα του Λονδίνου, διευκρίνισε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Οι φλόγες και οι καπνοί ήταν ορατοί από απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Έπειτα από αρκετές ώρες, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου, δεν χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο κανένας από τους ενοίκους.

Περίπου πενήντα άνθρωποι υποχρεώθηκαν να τα εγκαταλείψουν νωρίτερα, ενώ οι πυροσβέστες βοήθησαν δύο ενοίκους να βγουν από διαμέρισμα στον πρώτο όροφο του κτηρίου.