X

Εγκλωβίστηκε για 3 ημέρες σε φρεάτιο …κάτω από το σπίτι του! (βίντεο)

Η αναζήτηση του ηλικιωμένου άνδρα οδήγησε τους δικούς του στον υπόνομο, όπου έπεσε προσπαθώντας να πιάσει τα κλειδιά του.

Ant1news

Σε ένα φρεάτιο κάτω από το σπίτι του βρέθηκε ένας 76χρονος άνδρας, τον οποίο οι ιταλικές Αρχές αναζητούσαν επί 3 ημέρες. Ο ηλικιωμένος είχε βγει να αναζητήσει τα κλειδιά του και έπεσε μέσα στον υπόνομο.

Ολα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Πέμπτης ο Τζουζέπε Φαζανάρο επέστρεψε στην οικία του, από το νεκροταφείο όπου είχε πάει. Τότε συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει τα κλειδιά του.

Βγήκε να τα αναζητήσει και εξαφανίστηκε!

Επί 3 ημέρες τον αναζητούσαν σε κοντινό δάσος και στους δρόμους της πόλης, όμως εκείνος ήταν «κυριολεκτικά» κάτω από τα πόδια τους. Ευτυχώς, τον αντιλήφθηκε τυχαία η ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος.

Ειδοποιήθηκαν οι πυροσβέστες, που έβγαλαν από το φρεάτια τον άτυχο άνδρα, υπό τα χειροκροτήματα συγγενών, γειτόνων και περαστικών που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το φρεάτιο. 

Ο 76χρονος δεν μπορεί να θυμηθεί πως ακριβώς έπεσε στο φρεάτιο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς είναι εξαντλημένος από την πολυήμερη περιπέτεια του.