X

Τραγωδία: 9χρονη τενίστρια πέθανε από αλλεργικό σοκ

Σοκ έχει προκαλέσει ο χαμός της μικρής Σάντι που ήταν μία από τις καλύτερες παίκτριες του τένις.

Ant1news



Σοκ και θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός της 9χρονης Σάντι Μπρίστοου στη Βρετανία έπειτα από αλλεργικό σοκ.

Η 9χρονη από το Κεντ της Αγγλίας έπαθε αναφλεκτικό σοκ, μία επικίνδυνη αλλεργική αντίδραση του οργανισμού. Η μικρή ήταν μία από τις καλύτερες παίκτριες του τένις με προπονητή τον πατέρας της, Στιούαρτ.

Ο ίδιος, ανέφερε στην ιστοσελίδα "Kent Online" πως «αφού έπαιξε στο πάρκο, ξαφνικά μπήκε στο σπίτι και μας είπε ότι δεν αισθανόταν καλά».

Οι γονείς της, την πήγαν αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο και από εκεί την μετέφεραν εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λονδίνου όπου και κατέληξε.

«Το αναφλεκτικό σοκ κλείνει αμέσως την αναπνευστική οδό. Στη συνέχεια, τα φάρμακα δεν έδρασαν παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έκαναν στη Σάντι 16 ενέσεις επινεφρίνης», όπως είπε η μητέρα της. «Οι γιατροί μας είπαν ότι ο εγκέφαλός της ήταν τόσο πρησμένος κι ότι η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη», ανέφερε.

 

Η Σάντι απεβίωσε στις 19 Αυγούστου, ωστόσο οι γονείς της το δημοσίευσαν τώρα ώστε να ενημερώσουν τον κόσμο για τον κίνδυνο των αλλεργιών.

Παράλληλα, μέσα από το site, “GoFundMe”, οι γονείς καλούν τους πολίτες να συγκεντρώσουν χρήματα για την ίδρυση ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που να ευαισθητοποιεί το κοινό για τους συνεχώς αυξανόμενους κινδύνους των αλλεργιών.