X

Συναγερμός στην Βρετανία: Έκλεισε εστιατόριο μετά από ασθένεια δύο πελατών

Οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλεισθεί όσο οι αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό.

Ant1news

Η αστυνομία του Γουίλτσερ ειδοποιήθηκε από την υπηρεσία Πρώτων Βοηθειών στο εστιατόριο Prezzo στο Σάλσμπερι έπειτα από ιατρικό περιστατικό που αφορά δύο ανθρώπους, έναν άνδρα και μία γυναίκα. 

Προληπτικά, το εστιατόριο και οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλεισθεί όσο οι αστυνομικοί ερευνούν το περιστατικό, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το αν η υπόθεση σχετίζεται με τον χημικό νευροπαραλυτικό παράγοντα Νόβιτσοκ με τον οποίο δηλητηριάστηκαν ο πράκτορας Σεργκέι Σκρίπαλ και η κόρη του Γιούλια πριν από έξι μήνες, στο ίδιο μέρος της Αγγλίας.

«Η αστυνομία κλήθηκε από την υπηρεσία ασθενοφόρων στο Prezzo της High Street στο Σάλσμπερι, στις 6.45 το απόγευμα, σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, έπειτα από ιατρικό περιστατικό με εμπλεκόμενους δύο ανθρώπους, έναν άνδρα και  μία γυναίκα. Προληπτικά το εστιατόριο, αλλά και οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί και στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί, που ερευνούν τις συνθήκες γύρω από την αιτία της ασθένειάς τους», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Wiltshire.