X

Προς πώληση το “δαχτυλίδι αρραβώνων” της Μέγκαν Μαρκλ

Οι θαυμαστές της Δούκισσας του Σάσεξ μπορούν πλέον με 33 ευρώ να αποκτήσουν ένα αντίγραφο του διάσημου δαχτυλιδιού.

Ant1news

Κάθε δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ γίνεται θέμα στα διεθνή ΜΜΕ, με τις θαυμάστριές της να προσπαθούν να αντιγράψουν το στυλ της. Ρούχα και αξεσουάρ γίνονται ανάρπαστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είναι γνωστό πως η Δούκισσα επιλέγει αρκετά συχνά κομμάτια από εταιρείες “προσιτές” στο ευρύ κοινό.

Υπάρχει ωστόσο κάτι που δεν θα μπορούσε να αποκτήσει καμία άλλη, και αυτό είναι φυσικά το δαχτυλίδι των αρραβώνων: σχεδιασμένο από τον πρίγκιπα Χάρι, αποτελείται από χρυσό και διακοσμείται από ένα μεγάλο διαμάντι από τη Μποτσουάνα πλαισιωμένο από δύο μικρότερα τα οποία προέρχονται από τη συλλογή κοσμημάτων της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Τη… λύση ήρθε να δώσει στο παλάτι. Στην επίσημη ιστοσελίδα των αναμνηστικών της βασιλικής οικογένειας, είναι διαθέσιμο ένα αντίγραφο του δαχτυλιδιού που είναι όπως αναφέρεται “εμπνευσμένο από το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ”.

Η ρεπλίκα είναι φτιαγμένη από παλλάδιο και διακοσμείται από κρυστάλλους. Πωλείται έναντι 30 λιρών μέσα σε ένα λευκό κουτάκι με τυπωμένα τα αρχικά του ζευγαριού. 

Η ιστοσελίδα μάλιστα δίνει τη δυνατότητα να φορεθεί ως μέρος σετ, αφού διαθέτει και ασορτί σκουλαρίκια και κολιέ, σε αντίστοιχα προσιτές τιμές.