X

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από ανταλλαγή πυρών στην Γερμανία

Τραγωδία στο Κίρχαϊμ μετά απο κλήση στην Αστυνομία για μια “κατάσταση κινδύνου”.

Ant1news

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Κίρχαϊμ της Γερμανίας έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο αστυνομικοί - ένας άνδρας και μία γυναίκα - έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε πως υπήρξε κατάσταση κινδύνου και έγινε χρήση όπλων, αλλά διέψευσε τις φήμες πως κυκλοφορεί ελεύθερος άνδρας με όπλο, οι οποίες σκόρπισαν τον πανικό, και διαβεβαίωσε πως οι πολίτες δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Οι αρχές δεν διευκρίνισαν τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, καθώς τα θύματα είναι μία γυναίκα και ο 25χρονος γιος της. Όλα ξεκίνησαν όταν η 56χρονη γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία στο διαμέρισμά της, λέγοντας πως ο γιος της, που βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, είχε ένα “ψυχωτικό επεισόδιο”  και της επιτέθηκε. Ο νεαρός τραυμάτισε με ψαλίδι τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με πυροβολισμούς. Ο δράστης τραυματίστηκε και πέθανε.

Νεκρή είναι και η μητέρα του και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου.

Η αστυνομία αρχικά ανακοίνωσε την ανταλλαγή πυρών μεσώ Twitter, καθησυχάζοντας τους πολίτες πως δεν υπάρχει κίνδυνος, ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με ανάρτηση που έκανε λόγο για πολλές λανθασμένες δημοσιεύσεις σχετικά με το περιστατικό και ζήτησε από τον κόσμο να μην ασχολείται πλέον με την υπόθεση.