X

Καρτέρι θανάτου στην Κύπρο: τον δολοφόνησαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι

Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει από τους φονιάδες του, που του έριξαν τις πρώτες βολές μέσα σε αυτοκίνητο.

Ant1news

 Άγριο φονικό διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας - Λάρνακας με θύμα 33χρονο. Η Αστυνομία έλαβε πληροφορία γύρω στις 11 χθες το βράδυ για ακινητοποιημένο αυτοκίνητο με αναμμένα τα φώτα του και αμέσως αστυνομικοί έφθασαν στην περιοχή όπου βρισκόταν το όχημα. 

Ωστόσο, σε αυτό δεν βρισκόταν κανείς ενώ το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο από πυροβολισμό με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού, ενώ λίγη ώρα αργότερα, σε απόσταση 150 μέτρων, βρέθηκε η σορός του θύματος, με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Το χρονικό της δολοφονίας

Την πληροφορία έδωσε γυναίκα που επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου και ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας – Παραλιμνίου, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Το πτώμα του άτυχου άντρα εντοπίστηκε μέσα σε άλσος από ακακίες στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από το χώρο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, ένα νεκρό ο οποίος έφερε δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι.  

 

 

Από τις έρευνες της Αστυνομίας αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι 33 χρόνων, αλλοδαπός με γαλλικό διαβατήριο, διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών.

Στη περιοχή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ηγεσίας της Αστυνομίας ενώ οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή. Η περιοχή όπου διαπράχθηκε ο φόνος αποκλείστηκε από την Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Η Αστυνομία φρουρεί και το διαμέρισμα του νεκρού που βρίσκεται στην Αγία Νάπα, στο οποίο με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν έρευνες στο σπίτι.