X

Βίντεο σοκ: του επιτέθηκαν με μαχαίρι στη μέση του δρόμου

Μέρα μεσημέρι έγινε η επίθεση, ενώ δίπλα περνούσαν αυτοκίνητα. Αίσθηση προκαλεί η αντίδραση των περαστικών.

Ant1news

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό ηλεκτρονικό Τύπο, στο οποίο έχει καταγραφεί η επίθεση συμμορίας σε άνδρα, μέρα μεσημέρι.

Η αύξηση της βίας στο δρόμο είναι δεδομένη στη Βρετανία, με τα περιστατικά να επιθέσεων, κυρίως με μαχαίρι και δράστες νεαρούς, ακόμα και ανήλικους, να είναι σχεδόν καθημερινά.

Στο νέο περιστατικό που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται τα μέλη μιας συμμορίας να επιτίθενται με μαχαίρι σε έναν άνδρα, μέρα μεσημέρι, εν ώρα αιχμής κι ενώ δίπλα τους περνούν αυτοκίνητα.

Η επίθεση, που έγινε με μαχαίρι, ματσέτες και σφυριά φέρεται να έγινε στο Μπέρμινχαμ, την ώρα που η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη δύο ατόμων και την κατάσχεση των όπλων τους.

 

Δεν έχει γίνει σαφές αν οι συλλήψεις και οι κατασχέσεις σχετίζονται με το περιστατικό που καταγράφηκε στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Οι δύο συλληφθέντες είναι 20 και 28 ετών.

Στο σκληρό βίντεο φαίνονται τα τουλάχιστον πέντε άτομα που ξαφνικά ορμούν και χτυπούν, τόσο με τα όπλα που κρατούν, όσο και με τα χέρια, αλλά και με κλωτσιές τον ανυποψίαστο περαστικό.

 

Εντύπωση προκαλεί ότι κανένας δεν επεμβαίνει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των βρετανικών Αρχών, συνολικά 250 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε επιθέσεις με μαχαίρια που έχουν σημειωθεί σε όλη τη βρετανική επικράτεια από τις αρχές του έτους.

 

Όπως ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος του Λονδίνου, μόνο στην πόλη του τις τελευταίες έξι μέρες πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις με μαχαίρι.