X

Καθηγήτρια κατηγορείται για αποπλάνηση μαθητών της

Πώς περιγράφουν οι νεαροί όσα συνέβησαν με την δασκάλα μουσικής...

Ant1news

Για αποπλάνηση ανηλίκων κατηγορείται μια καθηγήτρια μουσικής στην Αγγλία, η οποία έδινε αλκοόλ σε ανήλικα μέλη της χορωδίας της και στη συνέχεια ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους.

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια μουσικής Λόρι Σόφτλεϊ κατηγορείται για δύο υποθέσεις αποπλάνησης. Η πρώτη υπόθεση συνέβη το 2008, όπου η Λόρι πήγε για ποτό με έναν 17χρονο και  αφού τον μέθυσε, τον οδήγησε στο σπίτι της.

“Έβαλε και στους δύο μας κρασί. Σε κάποιο σημείο φιληθήκαμε. Συνεχίσαμε και εκείνη έβγαλε τη μπλούζα της. Πήγαμε επάνω στο δωμάτιό της. Η κυρία Σόφτλεϊ έβγαλε ένα προφυλακτικό από το κομοδίνο της και κάναμε σεξ ”, περιέγραψε ο τότε 17χρονος.

 Όταν κυκλοφόρησαν οι φήμες τότε, εκείνη γλίτωσε απλά με μια προειδοποίηση από τη δουλειά της, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2012, το ίδιο περίπου σκηνικό συνέβη με άλλο μαθητή.

 “Έβγαλε τη μπλούζα της, την είδα ημίγυμνη. Πιστεύω ότι έβγαλε το παντελόνι της γιατί της έκανα στοματικό σεξ”, περιέγραψε στην The Sun ο σήμερα 23 ετών νέος.

Το περιστατικό έφτασε στις δικαστικές αίθουσες επειδή ο ένας από τους δυο 17χρονους το εκμυστηρεύτηκε σε οικογενειακό του φίλο που ήταν δημοτικός σύμβουλος.

Εκείνος το ερεύνησε και κατήγγειλε την Λόρι στις Αρχές.

Η καθηγήτρια απολύθηκε από το σχολείο που εργαζόταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ το δικαστήριο του Κόβεντρι την έκρινε ένοχη για ανάρμοστη συμπεριφορά.