X

Σκότωσε τρία παιδιά, τα κάρφωσε σε φράκτη και… αποφυλακίζεται

Το “Τέρας του Γούστερ” ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ένα μωρό 9 μηνών, στραγγάλισε ένα 4χρονο αγόρι και έκοψε το λαιμό της δίχρονης αδερφούλας τους.

Ant1news

Ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί τις επόμενες εβδομάδες ο 67χρονος Ντέιβιντ ΜακΓκρίβι, δολοφόνος τριών μικρών παιδιών καθώς δεν κρίνεται πλέον επικίνδυνος από το βρετανική δικαιοσύνη.

Το φρικτό έγκλημα είχε διαπραχθεί τη δεκαετία του ΄70 και η είδηση της της αποφυλάκισης του ΜακΓκρίβι, αποκαλούμενου και “Τέρας του Γούστερ” κάνει τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ.

Το χρονικό του εγκλήματος

Στις 13 Απριλίου του 1973 οι γονείς των τριών παιδιών, Έλσι και Κλάιβ Ραλφ, ζήτησαν από τον 21χρονο τότε νοικάρης τους ΜακΓκρίβι, να φυλάξει τα παιδιά  όσο θα έλειπαν από το σπίτι. Τα δύο χρόνια που ζούσε με την οικογένεια Ραλφ, ο ΜακΓκρίβι είχε κάνει πολλές φορές baby sitting, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. 

Ωστόσο το μοιραίο βράδυ, δολοφόνησε τα τρία παιδιά, με διαφορετικούς τρόπους, πριν κατακρεουργήσει τα πτώματά τους και τα καρφώσει στα κάγκελα του φράχτη γειτονικού σπιτιού. 

Ο ΜακΓκρίβι είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου το 9 μηνών μωρό τους, είχε στραγγαλίσει το 4χρονο αγοράκι τους και είχε κόψει τον λαιμό της δίχρονης κορούλας τους.

Όταν το ζευγάρι Ραλφ επέστρεψε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν πριν μπουν στο σπίτι, για να μη δουν το φρικτό έγκλημα. Έτσι, τους μετέφεραν στο τμήμα και εκεί τους ανακοίνωσαν ότι και τα τρία παιδιά τους ήταν νεκρά. 

Η μόνη αιτιολογία που παρουσίασε ποτέ το «Τέρας του Γούστερ» ήταν, ότι «το μωρό δεν σταματούσε να κλαίει».

Μιλώντας στη Sun, η 68χρονη σήμερα μητέρα των τριών παιδιών εξέφρασε την οργή και την απελπισία της για την αποφυλάκιση του ΜακΓκρίβι.

«Μου είχαν πει ότι δεν θα έβγαινε ποτέ από τη φυλακή. Κάρφωσε τα μωρά μου σε κάγκελα, τα ακρωτηρίασε και πέθαναν μαρτυρικά», δήλωσε κλαίγοντας η γυναίκα.