X

Βίντεο: η στιγμή που παρέα δέχεται επίθεση με οξύ έξω από κλαμπ

«Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς» της Δικαιοσύνης για τη συμμορία που επιτέθηκε σε παρέα που μόλις είχε βγει από κλαμπ.

Ant1news

Τη στιγμή που σπείρα κακοποιών επιτέθηκε σε παρέα που διασκέδαζε σε κλαμπ, ακριβώς έξω από αυτό, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Ο 24χρονος Χουσεΐν Ονέλ (Huseyin Onel) πέταξε οξύ στα πρόσωπα των νεαρών, οι οποίοι επιχείρησαν να σταματήσουν επίθεση σε έναν άνδρα, σε περιοχή του ανατολικού Λονδίνου.

Ο άνδρας, τον οποίο η Αστυνομία δεν έχει ακόμα εντοπίσει, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού όταν πλησίασε μία ομάδα ανδρών, που κάθονταν σε αυτοκίνητα, στην ίδια περιοχή τον περασμένο Μάιο.

Όταν μία άλλη παρέα, που έφευγε από το κλάμπ, προσπάθησε να εμποδίσει την επίθεση, όταν όμως ή ομάδα των ανδρών αντιλήφθηκε ότι ένας από τους νεαρούς τραβούσε βίντεο με το κινητό του, τον χτύπησαν.

 

Κι ενώ ο καβγάς συνεχιζόταν, ο Ονέλ πήγε στο αυτοκίνητό του, άρπαξε ένα μπουκάλι και επιτέθηκε με σπρέι στα πρόσωπα της παρέας.

Η ομάδα των επιτιθέμενων τότε, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και έφυγαν από το σημείο φωνάζοντας ομοφοβικά σχόλια.

 

Ο άνδρας που τραβούσε το βίντεο υπέστη τραυματισμό και εγκαύματα στο μάτι, με τους γιατρούς να λένε ότι «από θαύμα» γλίτωσε τα χειρότερα.

Στη δίκη, που έγινε τώρα, επτά άτομα καταδικάστηκαν σε συνολικά 60 έτη φυλάκισης, με τον Ονέλ να καταδικάζεται σε 17 χρόνια για την επίθεση που προκάλεσε σοβαρές σωματικές βλάβες.

Ο άνδρας που δέχθηκε την πιο βαριά επίθεση όλων, δεν έχει εντοπιστεί, όμως οι Αρχές εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα ικανοποιηθεί μαθαίνοντας για την καταδίκη των μελών της συμμορίας.